fredag 2. april 2010

Dags förr dusch!!


Endelig er dusjen ferdig montert. Heldigvis - det har tatt to knappe arbeidsdager tilsammen, og badet har vært lite tilgjengelig i anleggsperioden.Det samme med vannet.





Nå er prøvelsene over og badet er blitt supert.
Dusjen passet kjempefint i rommet og det ble skikkelig flott. Vann over hele gulvet er nå historie! Takk til kårfolket!


Vi har klart å gjøre andre ting under anleggsperioden, grabberna har ikke jobbet akkord og har hatt avbrekk innimellom. Det ble blant annet påskekalkun på narredagen, yatzy, kortspill, skitur på eldste arvingen og bestemor. Snøen var litt råtten så det ble siste skitur i år. Vi får ta oss fram på føttene på uteaktivitetene heretter. Det tiner fort og mye - nå er gårdsplassen snart tinet helt fram.


I dag skal vi til naboene å spise Tacos - det gleder vi oss til. Vi må finne ut av svenske påsketradisjoner som et ledd i forsvenskningen, - de pynter påsketre ute?!! Hva er det?

2 kommentarer:

  1. Superdelikat-bad! Vi har ett bad igjen oppe i Norselåsen som skulle vært pussa opp, du kan jo berre send gubben opp nån helge før vi kommer hjem, hvess han blir arbeidsledig! Regn, vind og høstlig i Seattle i dag. Hva med å henge appelsiner i trærne:-) God påske videre.

    SvarSlett
  2. Kjempeflott blei det! Glede mæ til å dusje der:))

    SvarSlett