søndag 28. mars 2010

Hujedamej ka sny!


Idet vi parkerte i gården begynte det å snø. Første natta lavet det ned 30 cm - rart, med tanke på at det ikke har snødd siden sist vi var her. I dag har det snødd enda mer - nye 20 cm.På tur til Happaranda bar veiene preg av at brøytemannskapene hadde problemer med å holde begge filene åpne. Men der det er vilje er det vei..


I Happis fikk vi hentet siste rest av baderomsinnredningen, den skal være klar når rørleggeren kommer i morgen. Er sikker på at den blir både praktisk og fin, gleder oss til den er på plass! På Iittala gjorde frugan gode kupp - at den butikken ble oppdaget så sent er fremdeles en gåte. Kom hjem med bl a Marimekkoskåler. At dagen ikke har vært optimal værmessig betaler seg litt når utbyttet blir godt!

I kveldinga kom naboene over for å spise mølje. Vi var skikkelig spent på hvordan våre søte grannar kom til å like lever og rogn. Det gikk igrunnen over forventingene, særlig rogna falt i smak på sverdsia, mens han var lunken til levra. På spinnesia var det fisk og potet. Ære være dem for å ha prøvd, og for at de faktisk både spiste og likte maten. For dem som tror at fisk er strømming og sik blir dette spesielt. Uansett en meget koselig middag.

Stugans yngste kvalitetssikret desserten i god tid før gjestene kom.

1 kommentar:

  1. Høres ut som en super "fiske-kveld" selv om jeg tror mainnfolkan fikk for lite akevitt:-) Godt noen i familien har vett på kvalitetssikring!! Ønsker dokker ei super påske og håper sola titter frem i mellom snøbygene. Masse hilsen fra Iversen five i Seattle:-)

    SvarSlett