tirsdag 30. mars 2010

Mens vi venter på sola..

...leker ungene i de digre brøyteskavlene på gårdsplassen, det er potensiale i haugene til rekordstor snøhule. Byggmesteremnene i familien har fått en skikkelig utfordring, - mulig snøpalass er innen rekkevidde. Arti lek og tidsfordriv.

...er det ellers greit å få unna ting som MÅ gjøres. Vi har bl a fått skiftet skap og vask på badet. Endelig! Fornøyd med å kunne "ha det på badet". Forresten utrolig mye rot et så lite prosjekt skaper! Dusjkabinett er neste prosjekt på badesia. Det er planlagt ekspedisjon til Lule før helligdagene starter for å ta flere modeller i øyesyn. Forøvrig har stugans gubbe satt opp sag og diverse verktøy i kjellern, så i ledige stunder vil foringer og lister bli satt rundt de nye vinduene. Det går fremover på byggefronten også mao.

...har stugans eldste grabb og pappan vært på skirenn i en tidlig morgenstund. Sosiale aktiviteter i målområdet skal vi alle sammen delta på senere.

...skal vi dra i Kalix-bassenget i ettermiddag sammen med våre venner fra Törestugan. I kveld kommer kårfolket og da blir det nok trivelig! OG vi får norske aviser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar