søndag 23. mai 2010

Ai, ai, ai - hvilken dag...

Hurra for halvgode soldager!! Da er sjansen størst for dobbel glede; sommer og shopping! Etter en langsom mårning med kaffe i sola var kursen satt for Haparanda. Man trenger mange, mange ting...blant annet blendingsgardiner til soveromsvinduene. Kjedelig å få sola i "auglæfsn" i fire-fem tida på natta..

Etter bare ett (litt kort etter frugans mening) stopp på en strategisk plassert skobutikk, bar det på IKEA. Kjøkkenting, badeting og blendingsgardiner...Vi fant mye, men ikke rullegardiner i rett mål. Selvfølgelig kom vi ut med mer enn handlelista skulle tilsi - hurra!! Det går an å glede seg over fargerike servietter, potetpresse (!?) selv når man ikke visste at man trengte det.. OG hva har man ikke spart, kontra hva sånt koster andre steder??? Det fins faktisk et rasjonale bak såkalte impulskjøp også!

På vår ferd gjennom IKEA var vi innom "Fynden". Heldigvis - der fant vi nye trekk til vår hvite sofa, til femtedelen av ordinær pris. Ny sofa til SEK 370!!! For oss har en snøhvit sofa ikke akkurat vært praktisk - guttene elsker å sitte i sofan foran TVn å spise - særlig klissete ting som smuler eller grises i stoffet..Anyway, - frugan har inngått pakt med seg selv og lovet at hun aldri, aldri skal gå inn på IKEA uten å gå innom fynden.

Vi fant blendingsgardiner tilslutt i et annet etablissement. Da vi kom hjem og skulle montere viste de seg å ikke være lystette! Hvite rullegardiner som slipper dagen gjennom! De skal byttes i morgen - sukk mitt hjerte, men brist ei...ny shoppingrunde i tjømda!


Som en passende avslutning på en super dag, serverte kårfolket Baccalao til middag med både gylden og sterk "läsk" til. Herlig!

Ps! Til alle potensielle besøkende - det er begrenset mulighet for inntak av mat i sofan. 18 årsgrense faktisk :)

3 kommentarer:

  1. Du er FANTASTISK, superbra. Nyt sommeren, vi har fått en ny høst her. Klem fra USA

    SvarSlett
  2. Jeg vedde på at du kjøpte feile blendingsgardiner bare for å få et påskudd til å dra tilbake. Haha.
    Dere gjør riktig å handle der det er billig. Tenk på de som bor ved grensen og kan "svippe" innom daglig. Blodig urettferdig, er det! ;P
    I østfold f. eks, har de svenske butikker som ligger norsk side. Forstå det den som kan. .)

    SvarSlett
  3. tobydude - ikkje heilt med overlægg det med blendingsgardinan..men - nu e nye på plass! Frugan har vært i Happis..
    Greit å handle billig - i tillegg er valutadiffen fordelaktig for oss. Svenskekrona står mellom 80 og 85 øre kontra norsk krone :))

    SvarSlett