søndag 16. mai 2010

Tilbake i fedrelandet!



En fantastisk langhelg i stugan er avluttet, den har gitt oss solbrente neser og forventninger til sommeren som ligger foran oss. Vi har storkosa oss, - artig at det klinket til med skikkelig knallvær når vi hadde med oss besøk. Kompisen til størstemann har vært med. Greit å ha flere barn - da går leken av seg selv!














Vi starta tidlig på returen, og dro innom SportCity i Kalix for en badeøkt i et veldig ok anlegg. Guttene storkosa seg og prøvde stadig å sette nye rekorder i sila!

Videre gikk turen innom Happaranda på diverse handling, før vi satte nesen nordover. Grei tur, mye rein og en del oversvømmelser på veien. Mange nordmenn på veien fra Enotekiokrysset pga rasstengte veier i Norge.

Vel hjemme er vi glad for å se at lauvspretten er i gang og at snøen helt har forlatt nabolaget. Veldig fornøyd med at godværet har lagt seg over hjemtraktene for noen dager, -hurra for det!! Nå skal 17. maifeiringa forberedes. Det tegner til å bli en flott 17. mai uten polvotter og cherox. Hipp Hipp!

Så er "halve uka" gått og til helga kan vi igjen sette kofferten i bilen og tøffe nedover til stugan igjen - denne gangen for å grave drens...Frugan skal nok grave ned Pensèer (! Stemorsblomster) i hagens bed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar