lørdag 26. juni 2010

Sommarlov!!

Sommerferien er her! Vi har pakket ut og sesongåpnet stugan - etter bagasjen å dømme til mer enn ferien skulle tilsi....Godt etablert er ingen overdrivelse!

St Hansdagen er den store dagenderpådagen hos söta bror. Mange var nok på "plakaten" i går.. (i Sverige har dette en annen betydning enn i Norge - gjett hvilken!). Vi har derfor bare fått proviantert det mest nødvendige i dag, siden få "affærer" holder åpent.
Utrolig godt å komme til sol og sommer. Ingen svensker er nok fornøyd med dagens vær, delvis skyet og pluss/minus 20 grader, - vi derimot er strålende fornøyd over å kunne gå ut i bare legger og uten votter.

Ved sesongåpning er det masse utearbeid å ta fatt i; båten skal klargjøres til sjøsetting, plen og kantklipping, rigging av div utstyr, testing av sykler etc..Dagen har gått på koselig vis i behagelig tempo.

Som seg hør og bør ved sesongstart har vi "kollat leget" på Frevisøren - guttene er veldig opptatt av at vi snart må dra tilbake dit. Litt kaldt der i kveldinga, ellers så det innbydende ut for badeklare blåhvite kropper.

På tur fra "Frevisen" svingte vi bortom Akselsviken - målsettingen er jo å være lommekjent i nærområdet. Derfra kunne vi se over til Karlsborg og cellulose-fabrikken som sprer "mosselukt" litt lenger vest..



I morgen står sjøsetting på programmet - gledes!!


6 kommentarer:

  1. Bedre vær enn oss! Har det gått bra med blommorna i bed og krukkor? Se om dere finner gressaska som bestemor kjøpte i fjol.

    SvarSlett
  2. Gått bra med alla blommorna! Gressaska? Saks? Hvordan så den ut? Har bestemor tatt med en løper til vask?

    SvarSlett
  3. Handsaks for å klippe gress, muligens grønt skaft. Og ditto liten greinklipper.
    Nei, løperen ligger i skittentøykurven sammen med Håkon sitt sengetøy.
    Har dere med ny påhenger?

    SvarSlett
  4. Nix - gammel påhenger får duge.

    SvarSlett
  5. Dere har vel fått med dere at i morgen starter sirkus på IKEA? Telt på parkeringsplassen med roliga aktiviteter og sirkuspriser inne (hva nå enn det betyr)

    SvarSlett