søndag 17. april 2011

Påskevær!!


Av og til er det helt greit å ha reist langt fra hjemtrakten. Sånn er det nå. Hjemme er det sludd, regn og lite sol - sikkert kaldt også. Her har vi hatt en ok dag værmessig sett. Litt skyer og blåst har gjort at sola kun har vært på periodiske oppdrag rundt oss. I ettermiddag stilnet det og da fikk vi opp tempen og påskefaktoren i solveggen på trappa. Mens vi satt der kunne vi formelig se og høre snøen smelte. Det er enda store hauger med snø, men den forsvinner fort i sol og vind. Hurra!! Veiene er heldigvis bare og tørre, guttene har tatt frem syklene. Ski er bare å glemme, isen er sprukket og snøen er råtten. Hurra igjen!!

Vi kom oss ikke unna handling i Kalix i dag, enda det var planen. Stugans eldste arving og håpefulle hadde dratt fra bagen - dermed måtte vi ut et ærend. Kun Gallerian var åpen og der var det bare en sportsbutikk med merkeklær som hadde åpent. Det hadde nok mottakeren ingenting i mot, som fra innerst til ytterst nå kan skilte med div merker...Frugan fikk et meldemskap som garanterer rabatter i samme slengen - så ble det ikke siste gang vi dro dit. Antall medlemskap vokser stadig!

I morgen tidlig kommer rørleggeren og mot kvelden kommer kårfolket. Midten av dagen kan vi bruke akkurat som det passer oss - kanskje været får bestemme.


6 kommentarer:

  1. O'lykke Marit:-) Ser ut som om dokker har det som plommen i egget. Gleder meg til å følge bloggen frem til onsdag. Da drar vi på tur uten internett. Deilig å ikke være på nett. Kos dokker så masse. Helt korrekt at været er bånn her hjemme. Stor klem

    SvarSlett
  2. Takk Anita. Koselig at du følge bloggen!
    Ja, hverdagslykke her nu, bare litt go'vær som skal til.
    Kos dåkker på påskeferie! Lofoten I presume?
    Klæm :)

    SvarSlett
  3. Ser jo greit ut. Får rydde på terrassen. Hvordan ser det ut på platten på baksia?

    SvarSlett
  4. Så flott stugan deres ser ut! Fint å være hos søta bror. Hatt hus i Laisvall tidligere og trivdes veldig godt der. Kos dere masse og nyt fridagan :) Klem

    SvarSlett
  5. Jaja det ser ut til at snyen får sol og varme til å smelte una nu då det har minka en god del på det hvite kalde stoffet :0)
    Men ser jo nu på yr meldinga at han har snudd værprognosen her i havet etter Inge og Inger kjørt så det e jo håp her også før litt påske sol :0)
    Kos dåkker så mye på solkysten å ha ei fin Påske !

    SvarSlett
  6. Håpe bare at de uværsfuglan ikkje har tatt med sæ skitværet hit - fint om dåkker får bra vær ei stund. God påske!

    SvarSlett