lørdag 11. september 2010

Høst!


Frugan og gubben har hatt "høstferie" i stugan, uten arvingene. De er hjemme og hører ekkoet av Døgnvill - under oppsyn av besteforeldrene.

Eller ferie er vel å overdrive - gubben har fått lagt ny vannledning til huset med hjelp fra rörmunkaren, støpt kjellergulvet i rørbanen og lagt igjen dreneringsgrøfta på utsia, og lagt på masser med maskin. Frugan har malt, malt og malt innendørs og fått ryddet utendørs i planter, potter oa.

Gubben og maskinføreren fikar
"Alene hjemme" i vårt andre hjem, har vi kunnet jobbe jevnt og uavbrutt. Vi har stort sett bare vært på proviantering utenfor tomta og da har snabbmat vært gjenganger på menyen. Ja, med et par små unntak. Frugan har fått seg medlemskap i en interiør/blomsterbutikk og vi MÅ jo utnytte medlemstilbudene, så klart!


Butterbulla - her i monstersize. Ortens spesialitet. God!!
Oppholdet nærmer seg slutten og vi er fornøyd med å ha fått gjort alt vi skulle, og mer til. Fikk litt maling til overs og vips var deler av stua malt. Det var et prosjekt som sto på langtidsplanen....men når man er i siget!

 
Høstturen ble lagt tidlig i år for vi ønsket å delta i vår gode granne og venns begravelse - det var en vemodig start på oppholdet. Han var et utrolig fint menneske, vi vil savne hans nærvær. RIP

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar