mandag 28. mai 2012

Grattis Sverige! Grattis mammor!

Søndag var det "dagen derpå" MGP. Lillebror i vest ble så ettertrykkelig slått av storebror kvelden før. Første og sisteplass! Vi kom ut av tapet i broderkampen uten ydmykelser, ingen svensker konfronterte oss med den begredelige plasseringen. Vi var dessuten skjønt enige om at svenskenes låt var bedre enn vår, og hadde meldt oss inn i den svenske heiagjengen for å være på den sikre siden.

Det var også morsdag på søndag. Vi satt tre "morsor" i gulstugan og vi hadde gitt gubben tydelige signaler om at det var på sin plass å gjøre stas på oss. Han inntok minoritetsposisjonen og jattet med ethvert forsøk på å få til markering av denne meningsfulle dag, det unntak av ett lite innkjøp som han mistenkes å ha egeninteresse i: Butterbullan. Den skulle duge som morsdagskake.


Søndag bød ellers på sol og varme, IKEAtur og kveldsfik hos naboene i skolstugan. Dit tok vi med vår svenske nabo som fikk kollat leget i et forsiktig møblert hus.Skolgrannene har fått inn tilstrekkelig møbler til å dekke langbord og be på fik - riktig så trivelig rundt langbordet. Det blir nok veldig bra når de har kommet på plass og gjort det til sitt.



Nå sitter frugan hjemme i Tromsø og sturer. Sludden ligger tett i lufta, noe snø har lagt seg på bakken og hustakene. Det var veldig lurt å bruke pinsehelgen ved stugan i soliga Sverige. Men det er ikke helt uten hjertesmerte man da kommer hjem til snø og høstvær ikledd kortbukse og sandaler...

Da er vi offisielt i gang med nedtellingen til sommerferien!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar