søndag 30. september 2012

Høst - pumpa har paia, vått og kaldt i været..

Men bortsett fra det, en fin høstferie. Vi kunne med fordel hatt et par dager til, for vi fikk selvsagt ikke realisert alle planene.

Torsdag gikk med til innkjøp i Kalix og kommunikasjon med innstallatøren av pumpa. Ambisjonene om å få den fixer mens vi var der raknet raskt, heldigvis ikke kaldere enn at varmovnene berget oss. Torsdag ble også historisk fordi vi for første gang på flere sesonger rakk lunsjserveringen på Vikingen. Monika og grabben var innom på ettermiddagen, godt å se dem igjen! Nina, nabo i skolstugan var også innom og jammen vanket det ikke en god Cava på frugan!

Fredag ble guttene frisert, Torjus mener at det er verdens greieste som har klipt han. Fine ble de begge to! Senere fikk vi hentet gulvbelegg hos grannen lagt ut to bredder på soverommet hos sjølfolket. Nok et rom der hull i gulvet etter radiatorrør skjules. Halleluja!! Naboene i skolstugan kom over på ettermiddagsfik. Butterbulla og kake fra torgkjerring gjorde jobben. Skolstugaflokken var større enn vanlig da Einars foreldre, Liv og Bjørn var med. Hyggelig bekjentskap som vi håper å møte flere ganger. Ungene fant fort tonen fra i sommer så små og store koste seg.


Lørdag dro frugan og gubben på IKEA og overlot de små til naboene og gulstugan. Og at vi aldri skal huske den smertelige erfaring at lørdag ikke er en lur handledag!!? Utrolig dum dag å ha en lang liste som må i boks. Etter fire timer hadde vi fått lista komplett og tøffet hjem til guttene. Frugan kom forresten over et utsalg på Esprit som gav god "inntjening".

På kvelden var vi buden på middag i skolstugan, et "vilt" møte mellom rein, hjort og elg. Fantastisk mat og trivelg selskap. Heldige oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar