onsdag 16. april 2014

Snille naboer.

Denne påska har vi følt oss heldige og velsignet med snille, gode naboer i alle himmelretninger. På palmesøndag kom Fanny over med egenbakt sockerkaka. Heldige oss!

Kaka var nydelig, vi serverte den da foreldrene Kjell og Lena kom innom på fika palmesøndag. Bestemor og bestefar var tilfeldigvis også innom og fikk smake. Hjembakst er ikke hverdagskost i stugelivet. Stugan har ingen cup-cake produsent med matchende kjøkkengardiner og bakebolle - og vil heller aldri få det!

Dagen før var vi takknemlige mottakere av et stort påskeegg fra Fannys familie. Det lå og ventet på oss da vi kom. Lena og Kjell har vært veldig snille og hjulpet oss med alt tenkelig.


Skolfrugan har sørget for at vi har fått oss påskkärring, - den kom hun med tirsdagskveld. Frugarna hadde tilbragt morgen og formiddag i Happis, først og fremst på Ikea men også et par andre stopp. Et moment på frugans handleliste var denne tradisjonelle påskeheksa. Men vi fant ingen eksemplarer på vår ekspedisjon. Skolfrugan tenkte på oss da hun fant heksa senere og nå er vi heldige eiere av et flott eksemplar.

Tantefamilien som kom på påsklov har også hatt med gaver, tantegubben leverte en stor kjølebag med fisk - sjølfiska og fersk. Tante hadde med gave til frugan - en vakker såpe fra "Heimhusan" (kusinas butikk i Bø som er verdt et besøk!!). Frugan bruker den som pynt i vinduskarmen ei stund før den tas i bruk.

Det er ikke bare i sosial sammenheng at vi erfarer å ha snille gode naboer. Selv om det å dele måltid med hyggelige folk noe vi alltid gleder oss over, er ikke hyggen begrenset til disse situasjonene. Det gjør det veldig godt å være her.

Heldige oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar