lørdag 1. august 2015

Siste kveld med gjengen

Etter to dager med selskap i Gulstugan var vi invitert til Lena og Kjell sammen med resten av nabokretsen. Vertskapet var heldige med været - etter sigende bestilt av verten - og vi kunne sitte ute og nyte sol og selskap.

Vi er velsignet med godt naboskap og gode naboer - det er helt sikkert. Av og til kuliminerer det i et hektisk selskapsliv, men hva gjør vel det når man har ferie? Ingenting er bedre faktisk. 

Lena og Kjell bød på laksemousspai til forrett, marinert elgkjøtt og gratinerte poteter til hovedrett og kaker (to!) til dessert. Maten var nydelig! Vertene har nå lagt lista veldig høyt i forhold til servering ved sammenkomster! Både kjøttet og paien skal prøves i vårt norske hjem (oppskriftene er allerede sikret). 



Gubbene fra gulstugan og skolstugan kom i sine knäppis skinnvester. Verten ble spurt om han eide skinnvest. Det gjorde han, han hadde to! Han fikk på seg sin svarte og de tre gubbene ble innlemmet i et offisielt knäppisfellesskap som fikk navnet Baskeri Knäppisforening. Vi kjenner vel et par gubber til, i Skolvegen og Folketshusvegen som sikkert har skinnvest som også kan innlemmes?? Det ble mye morro med knäppisene, fotosession og generelt knäppissnakk.






Da vi vandret hjem etter mørkets frembrudd etterlot vi en terrasse der myggen var blitt aggressiv og luften rå.

Takk for et trevlig kvell til vertene og takk for en fin sommer til dem og resten av våre granner!

Sees i Tromsø :)



*   *   *

Før hjemreise fredag var vi invitert til Monika. Det er fast takst å være innom henne rett før avreise. En hyggelig tradisjon.

Hos Monkan fikk vi servert en deilig smørgåstårta. Den gav oss noe å reise på, den lange veien. Tusen takk! Ja, og sees i Tromsø :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar