fredag 31. juli 2015

Semesterslutt = selskap

I siste ferieuke har vi mange å vi ønsker å ha til middag. Siden været ikke har vist seg fra sin beste side, har alle selskapeligheter vært planlagt innendørs med den konsekvens at vi har tatt flere puljer. Så fra en helg med selskapeligheter gikk vi til en uke med 3 selskaper 3 dager på rad. Ferien krever sin mann og kvinne :)


Tirsdag duket vi for Lena, Kjell, Fanny og Nicklas. Taco stod på menyen. Formiddagen var varm og solig - og frugan angret en stund på at vi ikke hadde valgt å grillmat og utespising. Før selskapet kom igang var det ingen anger over dette lenger..

Det var som alltid hyggelig å ha Sandströms på besøk. Vi brukte tid på å overtale Kjell til Tromsø-tur og vi fikk Lena på Snap før kvelden var over.

  


 


Etter middag inviterte Kjell og Lena guttene med på båttur med Nicklas og Fanny i nybåten. Kidsa i Skolstugan ble også invitert. Det var stor stas for arvingene å få denne båtturen og spareplanene for egen båt ble gjenopplivet på stedet.












En svært hyggelig kveld både for vertskapet og for guttene med trivelige og snille gjester! 

***

Dagen derpå var det duket for nytt kalas. Denne kvelden for Monkan og skolstugans folk. På menyen sto Thai kyllinggryte.

Ved middagen fikk verten gave fra skolstugans gubbe, med høytidelig opplesning av kort. Gaven bestod av en skinnvest, svart sådan. Den falt i smak og passet gubben fint. Der og da ble knäppisforeningen avd Baskeri etablert. 

Desserten bestod av kladdkaka, krem og kirsebær. Skolstugans fruga mintes Twin Peaks der en kvinnelig karakter tok kirsebærstilken i munnen og knøt knute på den med tunga på kun kort tid. Dette måtte jo prøves! Først frugan, så skolfrugan - det gikk jo veldig greit. Innen kort tid hadde vi knytt 3 stilker hver.



  












Nok en hyggelig kveld som ble avsluttet med kortspill for de voksne og filmtitting i skolstugan for de små. Kortspillet ble veldig artig etterhvert og skolstugans gubbe, ikledt skinnvest og t-skjorte med Black Sabbath sang Främling av Carola som han aldri hadde gjort noe annet. Hysterisk ironisk innpakning!! Mulig at det som frugan kåret til årets sommervin (rosèvin i retroboxbidro) bittelitt til fliringa.

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar