torsdag 19. juli 2012

Sommer!!

Sommerværet har vært strålende, med fattige unntak. Ingenting å klage på, tatt i betraktning nedbørs- flomvarslene vi ser over hjemtraktene...


Gjester har kommet og dratt, denne uka har vi regjert torpet alene. Forrige uke hadde vi besøk av Hilde og Tommy med de to minste, de kom mandag kveld og og dro onsdag formiddag - et kort stopp hos oss på tur sørover altså. De store jentene snek seg alene på en liten Happisrunde tirsdag, tross det gode været. Jenteshopping er koselig og effektivt!




Samme dag som de dro, gikk turen til Pite Havsbad for å hente eldste arvingen hjem fra noen dagers camping i Skjellefteå hos kompisen. Kompisen ble med tilbake med avtale om at opphavet skulle plukke han opp på tur hjem. De kom fredag og dro lørdag, og siden da har vi hatt kun stugans egne i husholdninga. Muligens uten minstemann som har kilet seg fast plass ved matbordet hos besteforeldrene bredvid.





Denne uka har vi brukt til å gjøre ferdig div prosjekter, en liten platt foran forrådet er kommet på plass - to til er under planlegging. Hagearbeid og småtteri rundt husmuren pågår. I skrivende stund venter vi på "stenmjøl" for å legge rundt huset/dreneringa og under de planlagte plattene. Hele uka har vi ventet på grusen, håper den kommer snart så prosjektene blir ferdig før ferien er over.

Guttene har vært et par turer på Frevis og badet, samt vært på båtbrygga og fisket. Skolstugan, Rødstugan og vår stuga har bidratt til en leken barnebande på 6 som har lekt mye sammen og i grupper. Fint å ha noen å henge/leke med på fine sommerdager og gråe regnværsdager.







Vi har også vært hos tante Karin & co hos bestemor og bestefar og feiret hennes 40-årsdag, noen dager på etterskudd. Det ble middag ute, grillmat og mange deilige kaker som bestemor hadde bakt. Dagen etter var det på nytt fellesmiddag i rødstugan, med boknabajas! To ganger på en ferie er bra! Heldige oss!




Jubilanten i midten på midten

Denne ettermiddagen har vi tilbragt på RallyCross. Særlig artig for ungene, men men spennende for de store også. I år var vi særdeles heldig med været, da er det ok å sitte timevis å se det ene heatet etter det andre..
Tigerfans!





I morgen venter Oulu - det er meldt temperaturfall (til rundt 18C) og lettskyet, dagen kan brukes til kjøring.

2 kommentarer:

  1. Kos dokker videre i varmen!
    Her skal vi 5 daga til lofoten der det e meldt fantastiske 11 grader, 11 m/s og regn.....
    Men vi får kose oss inne, hehe!

    Klem
    Benedicte:)

    SvarSlett
  2. Ser ut som dokker har det bra der borte. I dag e det 14 grader og lettskya. Gikk en tur på Vetten og hadde følge av en svart sky med fluer. Blir det bedre nu så veit ikkje æ :) I neste uke tar vi på tur tel Sverige, får håpe at været holder seg der borte. Kos dokker og hils naboan vårres om de ennu e der :)

    SvarSlett