onsdag 1. april 2015

Solgul narredag

Frugene i hhv gul- og skolstugan hadde planene klare for narredagens prommis til Frevisøren. Solbad! Det var tross alt meldt strålende sol, og ikke skulle de la seg stoppe av tykk is på sjøen. 


Vel framme på Havsbadet måtte man erkjenne at adkomsten til fjæra ble vanskelig grunnet MYE snø. Dermed ble solbadingen gjennomført på soldekket til restauranten på campingen. ... til vaktmesterens forbauselse (eller forlegenhet). Siden det var steiksol og reflekterende snø, turte vi ikke ligge så lenge - vi hadde dessverre glemt solfaktoren som den vinterbleke huden må ha.



Vi vandret hjem igjen på sildrende våte veier akkompagnert av fuglekvitter fra skogen. Hjemme badet gulstugan i sol og bare ventet på at noen skulle befri terassen for snø. Det tok litt tid, snøen var tung, komprimert og isete i bunnen. (Note to self: snøfanger på taket, skredsnøen er tung å fjerne.)


På første soldagen ble også utegrillen sesongåpnet. Ja, vi elsker solgule dager! God påske kjære lesere :)

Så en liten hilsen til stuggubbene som gikk glipp av badebegivenheten - de utfordres til å solbade i fjæra og dokumentere begivenheten - på en av årets påskdager!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar