tirsdag 22. mars 2016

Pumpa har paia - igjen!

En nydelig tirsdag - også denne dagen med frokost i solveggen, - for the record.

Da vi ankom stugan palmehelgen var sikringa gått i kjelleren. Flaks at vi kom da vi kom - det hadde ikke vært uten strøm lenge der nede. Årsaken til sikringsbruddet var pumpa i kummen, den har sannsynligvis frosset ihjel.






Ny pumpe er nødvendig - særlig når vårløsning er nært forestående og vi ønsker en tørr kjeller. Dermed var tur til Biltema på Storheden, Luleå helt nødvendig. Frugan ville være med for å sikre seg en duk på Jysk...... OG en hjørneskap på JBs begagnade möbler. Hjørneskap har vi vært uten siden vi gav bort "naboskapet" ifm at vi pusset opp spisestua. Mange hjørneskapting har tatt opp skapplass i kjøkkenet - ikke helt uten rot og irritasjon.

Gubben var sporty og tok ærendet med hjørneskap på straken. Med adressen plottet i gpsen fant vi fram uten problemer. For en butikk!  Stappfull med salig blanding av tidsepoker og kvaliteter. Artig med gamle møbler og interiør. Til alt overmål var det kjempelett å prute med innehaveren - vi fikk prutet prisen ned en tredjedel og forlot vel fornøyd med et pent brukt gustaviansk skap i valnøtt. Hurra! Skapet fikk plass bak i bilen og satt som et skudd i hjørnet mot kjøkkendøra. Skulle tro at det var laget for oss, selv om det egentlig er for mørkt og selv om de fineste gustavianske er hvite. Inntil et bedre dukker opp duger dette i massevis!





Før vi dro til Lule - var mosjonistene ute i skauen og fulgte løypa som granne Monika hadde anbefalt. "Ta til höger ved träsket, følj stranden till ni kommer til sommerstugan og ta til höger och følj träskvägen hemm". Så vi gjorde. Nydelig tur!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar