mandag 21. mars 2016

Palmehelg

Det var et uvanlig sammensatt ensemble som ankom stugan palmelørdags ettermiddag. Største arving var igjen i fødebyen og for å spille siste seriekamp for Bravo, og hans plass i bilen var overtatt av skolstugans flicka Amalie. Dette gav plass for Håkon i skolstugans bil, de bivånet seriespillet og ankom sent lørdagskvelden. Da hadde vi tacomiddag klar for dem. Seiersmiddag med serievinnerne :) Det var svært hyggelig. Hurra - for en åpning på påska!! Og for "the record" - roadtripen bød på godt vær og godt føre. Det ble tidlig kveld - reisa og tidlig start preget selskapet etterhvert.


Palmesøndag bød på nydelig fra start og det innebar enkel frokost og kaffe på verandaen. Gutta spadde snøen av dekket og fant fram hagemøblene. En langsom morgen og etterhvert en hel formiddag i sola på verandaen - hva er vel mer ferie enn det?? Gutta klargjorde scooter og inspiserte den et titalls ganger mens de tålmodig ventet på testrunde.


Bestemor og bestefar ankom sin stuga ettermiddagen palmesøndag - på bestemors bursdag. Vi hadde satt på varme i rødstugan og en liten bursdagshilsen til de kom, før det var duket for middag i gulstugan. Til kaffen kom også skolstugans folk. Ei snill stund - bestemor og bestefar takket av tidlig og de øvrige ikke lenge etter.

Her er selfiestanga i bruk, med ymse resultat:






Kidsa er dokumentert på gamlemåten (slett ikke mer vellykket av den grunn):


Palmemandag var like fin som søndag - ergo lang frokost og masse kaffe på soldekk. Slow starting day - love it! Skolfrugan nøt sola og kaffen sammen frugan mens gubben og barna testet scooteren og føret på isen.

Fra guttas tur på isen:

    


Frugan fikk ekslusiv tur sammen med gubben for å teste formen som nyoperert. Det gikk passe bra! Her fra den turen:






















Mosjonistene gikk tur i skogen bak vindmøllene, der stien starter med et busskilt montert på ei furu i skoggrensen. Nytt terreng for gubben - men med frugan som kjentmann er det ingen fare for å gå seg vill! Flott føre i hardtråkkede scooterspor gjennom skogen. Lite snø rundt treleggene - det borger godt for tidlig vår og grønt!









I kveldinga var vi buden til bestemor på bursdagskaffe. Det var også skolstugans folk. Mange fika-sorter og mange folk gjør at tida går fort. Før vi visste ordet av det, ankom tante, onkel og tanteungene rødstugan på påskeferie. Da ble vi litt til!



Nydelig måneskinn på "hjemvei":

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar