søndag 26. juni 2011

Äntligen sommarlov!

Og äntligen hemma! Vi ankom vårt andra hem sent på selveste midtsommarafton. Mens Båtskärsnäs var i ferd med å pakke sammen etter feiringen, pakket vi av hengeren på rekordtid og snøt mygga for et festmåltid på promillefri vare. I rødstugan bredvid fikk vi nattbevertning før en lang dags gjøremål overmannet oss.

Midtsommerdagen var det tid for høyonn! Mange svensker tar det naturlig nok rolig denne dagen - men det kunne ikke vi! Selv om det var ordnet og stelt for mindre enn tre uker siden, hadde gresset vokst seg til knehøyde, mens hundekjeksen nådde til hofta. Gressklippern fikk kjørt seg, en stripe og så tømming av oppsamlern. Vi brukte det meste av dagen på hage og utearbeid - og det gjorde ingenting! 25 grader og steiksol var godt arbeidsvær.

Overgrodd grus i innkjørselen

Overlevende etter en streng vinter


Bøfjerding1 - berget fram fra villniset som var i ferd med å skjule hengern
 
I kveldinga var det grillmat i rødstugan. For å unngå å bli myggoffer ble den fortært innendørs - godværet tiltross. Rødstugan skal få et eget innlegg - det er mye bloggmateriale der. (Fotoapparatet stadig gjenglemt) Frugan samler stoff!

Vi har mange prosjekt på gang, - ferie er ikke bare late dager på stranda. Ett av de største denne sommeren er å lage terasse i huken under kjøkkenvinduet i flukt med trappa. Dette har førstepri - derfra kan man nyte sola skikkelig og lenge! Solsenga står klar for å si det sånn!

Terrassetomta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar