onsdag 29. juni 2011

Skuta sjøsatt

I dag var vi mange til frokost i et solfylt kjøkken, der Johnny satt i bordenden og administrerte et styremøte i gutteklubben grei. Atter en godværsdag - til glede for alle. Gjestene tok med seg alle fire guttene på sykkeltur til Frevisøren. Det ble iskrem og bading på flokken - årets aller første (ikke planlagte) utebad!




Stugans gubbe brukte tida på skytteltrafikk mellom trelasthandelen i Kalix og Båtskärsnäs - og sørget for at vi har virke til å bygge terrassen. Frugan plantet i potter og fikk unna en dose dårlig samvittighet og pleietrengende sommerplanter.

Etter at følget kom tilbake fra Frevisøren, ble skipet "Bøfjerding1" sjøsatt. Guttene og gubben kjørte båten fra utsettplass til båtplass. Der ble gubben satt på land og guttene pløyde bølgene alene - med en lettere nervøs fruga på flytebrygga. Helt unødvendig egentlig, guttene er flinke og forsiktige i båt. Vel iland dro besøket videre til fotballcup i Lule.







Vi venter flere besøk i dagene som kommer - det blir en fin blanding med arbeid og hygge. Og sola skal fortsatt skinne!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar