fredag 3. juni 2011

Endelig!! Forsmak på sommeren!


Det er jo akkurat som ønsket, planlagt og forventet. Langhelgene i forbindelse med pinse og himmelsprett har alltid gitt oss godvær ved stugan, og tatt i betraktning av vi i år har nådd juni var forventningene over middels... Ved ankomst sent onsdagskveld fikk vi bange anelser for været, det var nemlig alt annet enn sommer i luften. Vi ble likevel varmt mottatt av våre fd kårfolk, nå sjølfolk i grannstugan. Deilig å komme til ferdig oppdekning og oppvarmet hus!


Torsdag ble en heller dårlig dag værmessig. Aktiviteten utenfor huset betinget langermet og langbukset påkledning. På ettermiddagen kom våre Tromsønaboer innom. Dem har vi sett i dag også, og i morgen har vi invitert dem på stay-over-dinner.


Dagen i dag har vært fantastisk varm og fin, med sol fra skyfri himmel. Guttene har lekt ute og gått mellom husene, stadig på jakt etter godbiter og arbeidsoppdrag. De har fyrt igang hver sin plenklipper og trimmet plenen. Eldstemann har malt hos besteforeldrene og ellers vært håndtlanger for en rekke oppdrag.

I kveld blir det grilling hos opphavet bredvid, i nydelig vær. Lunsjen ble sen, inntatt på Sibylla...Is til dessert, på Frevisøren...Latmannsliv innimellom altså, - akkurat sånn som det skal være på sommern!

1 kommentar: