tirsdag 28. juni 2011

Cirkus IKEA

Søndag og siste dag av midtsommerfeiringa ble delvis tilbrakt på IKEA i Haparanda. Som nordlening er det tungt å planlegge en varm og vakker solskinnsdag i bil og butikk, - men må man, så må man. Cirkus IKEA startet og der ville vi være.

Fullt kaos overalt!

Guttene sikrer lasta
Det skulle vise seg å bli en tur med godt utbytte, vi kom hjem med fullastet tilhenger og smånips bak i bilen. Det ble bl a ny seng til sjølfolket, nye kjøkkenstoler og nytt salongbord. Til Cirkuspriser - hurra!! Om senga kan det sies at den ser Cirkus-aktig ut - men frugan fortviler ikke. Mulig å kjøpe nye trekk, og det vil vi gjøre - heller enn å finne en tapet som matcher stripene. Kan forsikre om at den er god å ligge i, stripene til tross.

Prisen motiverte til å overse stripene..
Endelig nye kjøkkenstoler!
Ettermiddagen ble brukt på montering - mens svineribba sto i ovnen. Ferdigmontert spiste vi middag med bestemor og bestefar, bestemor hadde med hjemmelaget surkål. Et oppdrag frugan måtte outsorce mens monteringa pågikk som verst. Etter maten forsvant arbeidslysten.....men ute i sola fikk vi ryddet boden og lastet tilhengeren med diverse papp og annet. Ellers var det bare mys og avslapning mens vi ventet på Kathrine, Johnny, Johan og Eirik.

De kom sent på kvelden og campingvogna ble anvist til "asfaltplass" ved rødstugan (det ventes et gruslass i vår innkjørsel som kunne inneparkere en stor vogn). Stugans arvinger var da veldig klar for guttebesøk. Gjensynsglede, fotball, playstation og brødskive i full fart før senga, oppsummerer halvannen time gutteaktiviteter. Foreldreaktiviteten foregikk også rundt kjøkkenbordet, et par timer lengre med malt og druer på menyen. Det er ferie det!!

En fotballgutt!
Storguttene tøffer seg!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar