torsdag 30. juni 2011

Terrassen tar form

I går kom omsiiiider grusen og etter det har arbeidet med terrassen virkelig skutt fart. Eller, nå er det synlige tegn på at det jobbes med saken. Det er forresten lagt et siste lag grus rundt hele huset - i vinter har massene sunket etter at vi la igjen dreneringgrøfta i fjor høst. Også gårdsplassen og innkjørselen har fått en solid dose grus - goodbye til sand i sofan!

Innkjørselen 
Haugene er borte!











Etter alle solemerker kan vi gå igang med å legge selve dekket imorra. Gubben og Bestefar har styra med bæring og bjelker store deler av dagen. Frugan og Bestemor har bidratt med å legge duk i bunnen.

Nesten klart for dekket!
Selvfølgelig hadde vi ikke alt vi trengte på tomta - så det ble en snartur til Kalix. Og jammen ramla ikke frugan over et REA!! En søt sommerkjole fikk ny og stolt eier. Det gikk ikke frugan hus forbi at skoREA var igang og at flere andre etablissement er gått i sommersalg. Om det en dag blir overskyet, skal kortet gå varmt!


Også i dag har vi hatt sol fra skyfri himmel og varmt. Mulig den varmeste dagen hittil (har jeg sagt at vi har hatt knallvær siden vi kom?). Vi dro derfor gubben med oss på stranda ved Frevisøren midt på dagen for å få et avbrekk med mulighet for nedkjøling. Den benyttet ikke gubben. Frugan vasset mens arvingene badet.


Søte badenymfer!
Vel hjemme grillet bestemor laks som vi spiste ute i rødstugan bredvid, mens mygga spiste på oss. Og når maten kom på bordet, ble kamera glemt....

1 kommentar:

  1. Så hærlig da! I Tromsø jobbes det fortsatt, litt med hodet og litt med bare nevene på baksiden av huset, forhåpentligvis blir neste vår preget av en hage mer enn et gjørmehull mot skogen. Så fint det blir dere nede hos søta bror. Ønsker dere en deilig ferie:-) Klem fra Norselåsen:-)

    SvarSlett