mandag 4. juli 2011

Sommerhelg

Andre helg av sommerferien går mot slutten. Ei helg med med trivelige gjester, gutteartig, kos og snekring.

Fredag dro guttene til Kalix på Monstertruckshow, etter ivrige referater å dømme - en helt topp opplevelse. Frugan holdt seg hjemme og tok i mot Benedicte og Unni som er gjester (med åpen retur) i gjestestugan. De har tilført oss trivelig selskap, samtidig som de har vært raus med handelstanden i orten. Vinn, vinn altså! 

Både fredag og lørdag handlet mye om å få på plass terrassen. Bestefar har bidratt i hele byggeprosessen, sammen med gubben og tildels frugan, guttene og bestemor har vært håndlangere på skift. Idet dekket var ferdiglagt kom skyene og regnet. Selfølgelig! Vi stakk fra gråværet og gjorde en liten REArunde i Kalix. Kvelden ble tilbragt med gjestene som bare er å se utenfor butikkenes åpningstid.


Søndag var godværet igjen på plass og morrakaffen kunne inntas på terrassen. Blir lett å venne seg til - måtte sola vedvare! Våre naboer fra Alta, Marianne og Karl kom også på formiddagsfik og inspeksjon av ny-platten. Hyggelig når sommerhusene blir befolket. Håkon og nabogutten benyttet godværet til en fisketur med båten inne i bukta. Ingen fangst i dag, men de var likevel strålende fornøyd med. På ettermiddagen fikk vi snarbesøk av en Tromsøfamilie på tur hjem fra fotballturneringen i Piteå. Hyggelig å treffe kjentfolk i andre omgivelser, vi ønsker Marie, Astrid, Siv og Espen velkommen tilbake ved neste turnering.
Kjøkkenet "stengte tidlig" søndag, så både stugans og gjestestugans folk inntok middag på Sibylla. En laid back kveld med jentene foran TV med The Big 4 avrundet helga. Helt supert!

Mye fliring på disse to!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar