onsdag 7. juli 2010

Feriegjester og sommervarme!

I helga fikk vi feriegjester, - to familier fra ulik retning kom omtrent samtidig til stugan. Dessverre reiste familien i camping-bussen "Tromsdalingen" videre til Tromsø allerede på søndag. Men vi rakk å ha en trivelig lørdagskveld med grilling og fliring før de dro videre. Vi stablet 12 store og små rundt bord på ganske kummerlige uteområder. Mygga hadde det skikkelig travelt denne kvelden. Vi hadde det så trivelig at vi knapt nok merket det!! En liten eim av brente kongler får vi ta skylden for, men det var i den gode myggfjernings tjeneste!


Heldigvis er den andre familien enda i stugan, og det er skikkelig trivelig. Vi har gjort likt og ulikt disse dagene, både Kalix og Happaranda/Tornio er tatt i øyesyn, om enn ikke grundig.
Idag kom endelig den gode svenske sommervarmen, og det resulterte i noen timer på Frevisøren. De minste var veldig fornøyd med det.


Ungdommene, dvs Håkon og Amalie, fikk kjøre båten alene i dag iført redningsvest og med klare instrukser. Selvsagt bare innerst i vika - men de var såre fornøyd. Faktisk så fornøyd at de måtte ut en ekstra runde i kveldinga i dag.


2 kommentarer:

  1. Ser trivelig ut. Kjører Håkon påhenger?

    SvarSlett
  2. Og hvordan går det med veien nedover fra E4?

    SvarSlett