torsdag 1. juli 2010

Fotballcup i Piteå - bieffekten

Vi får besøk! Riktignok bare på kaffe, men likevel. I går var Anita og Amund innom på formiddagen, på vei til fotballturnering. Samtidig var familien i Törestugan innom. En skikkelig koselig formiddag, - det gjorde ingenting at det kom "skurar" på utsia! De store guttene gikk på løkka og rørte på go'foten, straks sola stakk fram igjen.

Senere på dagen bar det til Kalix på handling. Vi dro innom Filipsborg for å spise middag i aparte omgivelser. Den gang ei, bare fik der. Dit skal vi nok tilbake, for å utforske nærmere. Mange veteranbiler stilt opp på plassen og mye annet spennende. På tur derfra så vi "golfaspiranter" stå å øve på driverslag fra teen. Planen er at vi også skal stå der å øve, noen år fra nå. Green card står på lista over ting vi må ha! Det er tross alt mange golfbaner i orten og vi er selvforsynt med caddier i kjernefamilien.

I dag startet dagen også med skurar, men det lyste opp på formiddagen og ble skikkelig varmt og solig. Frugan har fått mange nye stauder hos sin søte granne og har holdt på med "trädgårdsstell" i en heller sjaber hage som er preget av gravemaskinens herjinger. Med sola på sitt høyeste og varmeste fikk dagens kaffegjester, Kathrine, Johnny, Johan, Eirik og Marius max ut av sitt stopp hos oss (også de på tur til fotballturnering). Utefik mao. Dessverre glemte frugan å forevige dette besøket, derfor lenke til bilder fra fjorårets besøk. Sorry!

Ellers har stugans folk funnet feriemodus. Det går i langsomt ferietempo og alt kan utsettes til i morgen, også sjøsetting av båten. Båtutsettingsplassen sjekket vi forleden da vi syklet rundt på neset. Stugans eldste arving er svekket i troen på at båten får sjø under kjølen i år. Selv tror vi at det kanskje skjer i morgen. Det skal bli en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Levert tilbake bofremaskinen i dag?
    Sprakk steinen?
    Hos oss har det vært en gråværsdag men heldigvis uten regn.

    SvarSlett
  2. jepp - skrall i steinen. Maskinen tilbake i Happis..går fremover. Guttene sitter i kårstugan og ser spiderman...

    SvarSlett