fredag 9. juli 2010

Fik!

Inngangen til helga har gitt oss flere kaffegjester. Det er begynnelsen av ferien for noen og avslutninga for andre, begge deler kan gi oss besøk. Det er veldig artig!

I formiddag var Nina og Per-Cristian innom. Fik ved kjøkkenbordet da faren for "skurar" var overhengende. Trivelig med småsnakk rund kjøkkenbordet også, selv om vi gjerne ville vist dem Båtskärsnäs fra sin varme soliga side.


I kveldinga kom Simen, Bendik, Irene og Kjetil innom, - i forbifarten til den sørlige delen av Sverige. Kjekt! Guttene syntes det var ekstra stas med andre gutter å leke med i omtrentlig samme alder. Vi ser dem kanskje på retur også?

Tidligere i uka var vi i Luleå med våre sommergjester. Der var det flott vær og vi spiste lunsj utendørs. Nå gleder vi oss til de kommer i retur, og benytter dagene til å få dreneringa mest mulig ferdig.


I går ble det derfor leie av minigraver for å få dreneringsgrøfta dypere og for å få fjernet store steiner. Lettere sagt enn gjort å få de store steinene flyttet med en liten graver. Vi måtte få hjelp fra naboen og med handmakt, grannens "knowhow" og store spett fikk vi veltet steinen vekk fra dreneringsløpet. Nå kan vi snart fylle igjen!! Frugan gleder seg!! Planlegging av veranda og markterasse er i gang - prosessen blir sikkert gjenstand for blogging neste år.






I morgen har vi bestilt godvær - på ettermiddagen har vi tenkt oss på Nordic Sea Race i Kalix.


3 kommentarer:

  1. Oi, oi, oi så gøy! Dere er driftige, får unna mye i ferien. Vi næmer oss DC. Kos dokker videre. Stor klem fra landeveien i USA:-)

    SvarSlett
  2. Håper dere får bedre vær enn vi har i dag når dere skal på race. Her har det regnet siden tidlig morgen.

    SvarSlett