tirsdag 21. juli 2015

Fine sommerdager

Selv om vi nesten kan notere oss bunnrekord hva sommer og varme angår, har vi hatt noen fine dager innimellom der varmen har nådd utenfor leveggen. Begynnelsen av tredje ferieuka ble sånn.


Etter at Tromsø-gjestene våre dro på søndag brukte vi dagen på Ikea der vi hentet ting til oppgraderingen av yttergangen samt sidevegger til kjøkkeninnredningen og annet pusk. Sideveggen var forresten så stor at gubben måtte sage den i to på lasterampen for å få den i bilen. Det gjorde ingenting, den skulle bare være benkhøy.

Mandag nøt vi en fin sommerdag. Den startet med frokost på terassen. Der var det igrunnen godt å være, så frugan ble der. Etterhver kom skolfrugan innom på verandafik mens de minste arvingene svalnet seg med vannsprederen. Vi kan ikke telle mange varme sommerdager som denne.Utpå ettermiddagen tikket det inn kaffeinvitasjon pr face og sms fra Elisabeth og Willy. En nydelig ettermiddag å spasere opp til Folketshusvegen for en fika i solveggen med solblide naboer. Vi har ikke vært inne i huset der før, så først var det omvisning før pavlova, is og kanelboller ble servert i solveggen. Et pent og praktisk hus, mye større enn forhåndsomtalen skulle tilsi. En svært hyggelig ettermiddag. Artig å bli invitert. Vi gleder oss til vi kan invitere til gjenbesøk.Senere denne kvelden spiste vi middag på kjøkkenet for første gang - rester av hvalkjøttet som Beate hadde med. Fremdeles like godt!
Utsikten denne kvelden - regnbue - det regnet rundt oss og hele dagen hadde vi hørt på "oskan" som lå i horisonten og truet med regn. Regnet nådde oss først på natta, 1-0 til sola akkurat denne dagen....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar