mandag 27. juli 2015

Interiørnytt 2015

En regntung feriedag med lite å ta seg til - hvorfor ikke oppsummere årets interiørnyheter i stugan. Juli er tross alt agurktid. På tide å servere en stor...


Gaver fra Värmlandsgjestene. Lykta skal nok stå ute - etterhvert.. Pleddene skal aldri ut av stua, herlig myke.

 

Pentik; en gjenoppdaget butikk i kjøpesenteret "På Grensen" i Tornio. Den finnes også på veien mellom Tornio og Skibotn, sør for Pello. Masse fint til hjemmet der. Denne gangen fant jeg et håndlaget fat og klassiske lysestaker til spisebordet.





Kunstfynd i gjort i Blå huset:







Ikke fullt så kunst, men fin likevel, på salg hos Hemtex - det jeg liker å kalle en albino dalahest (som jeg ønsker meg i akkurat denne størrelsen)




Nye cottonballs fra Rusta, står til nyinnkjøpte importerte sofaputer fra KID i Norge - som ledd i en større plan om ton-i-ton og fargematch



Som ble helbom fra Bemz... Vanskelig å treffe på farger på dataskjerm når det nettshoppes, men trekket på denne stolen får duge ei stund, så skal den bli blågråblå og ikke sjøgrønn..














Også IKEA er representert i årets agurknytt. Nytt kjøkkenbord som gled rett inn både fargemessig og i størrelse/funksjon. Ble praktisk foran verandadøra. Også sovesofan er ny, kan slås ut når største poden bor innomhus og ikke i gjestehuset. Litt av en konstruksjon på denne - det tok to nevenyttige karer et par timer og adskillige fler skjellsord å få denne montert..



Yttergangen er i ferd med å forvandles fra veldig grønn til dus hvit med grønnlig skjær, der er vi vel halvveis i malingen. "Luftig" heter fargen. Anyway, nytt doskilt fra damen i Lappbäcken pryder dodøra. Innover i gangen finnes frugans egenproduserte kunst i kategorien geriljabroderi. "Veit mor di at du e her?" står det på det ene - ment humoristisk..





Og endelig, siste nytt fra kontinentet: Stilleben spisestue: "Klestørk"
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar