tirsdag 28. juli 2015

Gutteartige gadgets, go-cart og motorsport




I år fikk gutta en ny leksak. En drone. Både vår og naboenes eiendommer er behørig fotografert fra fugleperspektiv. Artig, artig!



Drona var rimelig og har etter hva vi kan se på resultatene et greit kamera til fornøyelsesbruk. Største arving er blitt flink dronepilot og har gitt oss innsikt i fuglenes utsikt.....


Mulig at resultatet av innsikten blir at arbeidet med taket fremskyndes. Det kan se ut til at tilstanden er dårligere enn antatt og at vi må forsere planene...







Håkon filmet og frugan har redigert en filmsnutt av Altanaboenes stuga. Den må med, når vi blir bedre med drone og redigering vil denne bli en kuriosa :)



Motorsport
SM i rallycross ble avholdt på Kalix Motorstadion nært oss. Dit dro gutta og tantungan og onkel Geir. Frugan betakket seg, hun ville kose seg i leveggen og forberede middag til feriegjestene som var på IKEAekspedisjon under heatene denne lørdagen.





Go Cart
Go Cart med skolstugans folk ble gjort i siste ferieuka på en passe fin dag. Samtlige unntatt frugan dro avgårde. Frugan skulle forberede selskap mens bråkebøttene var opptatt på annet hold. Det var to debutanter på go-cart banen, begge jentene i skolstugan. De hadde det kjekt.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar