mandag 4. juli 2016

Dårlig vær - gode venner

Mandag var vi invitert i fika hos naboene på andra sidan vägen. Hyggelig å bli invitert på en mandagskveld, på sommern, i sommerferien, når været er dårlig og ingenting er bedre enn å være sosial med folk man liker å omgås!

Akkurat disse folka skal vi omgås mer med. De skal på besøk til oss i Norge på sensommeren. Vi har planlagt, timet og tilrettelagt for at det skal bli innholdsrike døgn i steinrøysa.


Grannene har fått nytt kjøkken og etter sigende har det tatt sin tid. De har derfor nå etter midtsommer fått anledning til å invitere folk og feire dagene for alle i huslyden som har hatt bursdager i april og juni. Heldig er vi som er invitert til afterparty!Nykjøkkenet er riktig lekkert og praktisk innredet. Vi tar alle plass rundt kjøkkenbordet - vi teller 9 stk totalt. Det serveres bløtkake med jordbær, kladdkaka med jordbær og kaffe - senere ostebrikke og rosevin. God servering og hyggelig selskap - gud så godt vi har det!Det er ikke bare kjøkkenet som er blitt nytt hos naboene - tilsluttede rom har fått en make-over og viser nå at det er jegere i huslyden. Både bjørneskinn og elggevir på veggene vitner om fellingene til husets jegere. Vakkert bjørneskinn - og godt å stryke på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar