fredag 22. juli 2016

Sommerens siste gjester

Torsdag viste været seg fra sin aller beste side og gjestene ble tatt varmt i mot da de myste ut i været og spiste frokost på verandaen. Været og dagen var lagt til rette for å sitte på soldekk med bare snakketøyet igang - lazy day altså.


Dog ikke helt lat for alle; gutta provianterte, vasket bil og pusset mur - og andre ting man kan finne på når solveggtilværelsen blir langtråkig.


Vi dekket langbord ute og grillet hvalkjøtt, siste batch fra Beate. Like godt som ved første servering - og veldig hyggelig å kunne nyte maten ute, sola stekte til kvelds og det var ingen sak å sitte ute. Dermed satt vi lenge ved bordet, veldig lenge.



 

De yngste slapp fra etter dessert og var gjennom flere aktiviteter som plenfotball, kajakpadling før de gikk inn å så film før de tok kvelden. De voksne (og vertfall ikke frugene) tok ikke kvelden før langt på natt, og før den tid hadde flere vært innom vårt hyggelige taffel. Mygga holdt vi på behørig avstand ved å brenne kongler i utepeisen. Etter sigende nådde røyken langt.. Selvsagt hyggelig å kunne hjelpe andre også med myggplager langt ut i natta :)





 









En herlig dag, kveld og natt i godt selskap. Takk :)




















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar