søndag 17. juli 2016

En lørdag med hjul!

Den minste i familien har hatt nedtelling til denne lørdagen siden sommerferien startet. Det skyldes det årlige rallycrossarrangementet på Kalix motorstadion. 




Nedtellinga fikk vare litt utover lørdagen, det ble plantet litt på nyplenen og gubben fikk hjelp av en kyndig nabo med jordkabel til forrådet/boden. Vi fikk også besøk av haren som inspiserte tomt og kabeltrasè.





















Først på ettermiddagen satte guttene avgårde, og da gjensto stort sett bare finaleheatene.



Været letnet og frugan som valgte å ikke dra på cross fikk skolfrugan med på sykkeltur. Mål for turen var Kilnäset, der frugan aldri har vært. Skolfrugan har vært der før pr sykkel og tok rollen som kjentmann og coach. Fin sykkeltur i sol og vind. Kilnäset viste seg fra en idyllisk side. På hjemvei møtte vi guttene som returnerte fra rally.





På kvelden fikk vi melding fra matjorddealeren vår at han var på vei med det ekstra lasset matjord vi hadde bestilt. Dermed ble habitten denne lørdagskvelden gummistøvler, hagehansker og myggjakke (gubben som er redd mygg). Gikk helt fint å tilbringe tid i jordhaugen sammen med knott og mygg, det vil snart betale seg med fin, jevn og grønn gressmatte - at vi fikk kløende souvernirer som kan holde minnet om kvelden varmt lenge glemmer vi nok.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar